RETURNERINGER
Alle varer kan returneres eller udveksles inden for 14 hverdage efter levering. Hvis og / eller når den returneres, skal varen være i perfekt og ubrugt stand (ubrugt, uvasket) i originalemballagen og med alle etiketter påsat. Enhver vare, der ikke er i samme stand som den blev sendt, accepteres ikke som retur. Refunderingen udstedes for den fulde salgspris (dette ekskl. Forsendelsesomkostninger og yderligere afgifter). Pengene vil blive refunderet i den originale betalingsmetode. Det tillades 7 hverdage, før refunderingen kan behandles. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke, og returforsendelsesgebyrer er kundens ansvar. Når vi har modtaget varerne tilbage, sender vi dig en bekræftelse til den e-mail-adresse, du har angivet.

BEMÆRK: Linumø skal godkende alle returneringer Inden du sender varen retur og du bedes derfor om at sende en e-mail til hej@linumoe.dk for yderligere instrukser for din returnering. Angiv dit ordrenummer og den vare, du returnerer. Forsendelsesomkostninger skal dækkes af kunden. For din beskyttelse skal du sørge for, at din retur sendes via forsikret transportør. Linumø er ikke ansvarlig for returneringer, der går tabt i posten. Vi bytter eller accepterer ikke returnering af endelige salgsartikler, gavekort og brugerdefinerede ordrer.

SKADET ELLER FEJL I VAREN
Hvis du modtager en vare, der er beskadiget, bedes du kontakte os med det samme. Alle skader skal rapporteres inden for 48 timer efter modtagelse af din ordre.