OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORDAN SKAL HØR VASKES?
At holde hør smukt er ubesværet – det er dyrebart, men ikke delikat stof. Hør kan vaskes i maskine, tørretumbler og kræver ikke strygning! Læs mere om det i vores LINEN CARE sektion.

HVAD ER HØR STENVASK?
Stenvask er en speciel teknik der bruges til at vaske hør, hvilket betyder at hør vaskes inden det bliver taget i brug. Denne teknik bruges til at øge fleksibiliteten og give hør produkter et mere unikt, blødere og hyggeligt udseende. Stenvasket hør beskrives som et materiale med bedre kvalitet hvilket gør det mere luksuriøst og dyrere i prisen.

HVAD ER OEKO-TEX?
STANDART 100 af OEKO-TEX er et af verdens bedst kendte etiketter til tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for kundernes tillid og høje produktsikkerhed. Find ud af mere, hvad STANDART 100 betyder, og hvorfor det er værd at tjekke på etikken når du køber tekstiler. Læs mere på: https://www.oeko-tex.com/en/our-standards/standard-100-by-oeko-tex.

TILBYDER DU SKRÆDDERSYET BESTILLINGER?
Vi tilbyder skræddersyet og tilpassede ordrer, du er velkommen til at sende os en mail på: hej@linumoe.dk så kan vi snakke om yderligere detaljer og ønsker.

TILBYDER DU ENGROS ELLER B2B?
Det gør vi, kontakt os på e-mail eller telefon så kan vi tale sammen.

TILBYDER DU GAVEINDPAKNING?
Ja, vi elsker at gøre hver ordrer speciel hvad enten det er en personlig hilsen, et postkort eller gaveindpakning. Send os gerne en e-mail på hej@linumoe.dk vedr. specifikke ønsker eller tilføj en note ved afslutningen af din ordre.

LEVERER DU WORLDWIDE?
Ja, vi tilbyder levering i hele verden og vi samarbejder med pålidelige leveringsservicer. Vi tilstræber at hver enkel ordre når sikkert frem og vores leveringer varetages af PostNord. For mere information og detaljer besøg vores leveringssektion.